Sunt un om simplu, din sectorul unde locuiești. Poate suntem chiar vecini.

 

În copilărie strângeam recolta la bunici, la ţară, eram printre tocilarii clasei și mă jucam cu copiii în curtea școlii și pe lângă blocul în care locuiam. Familia este foarte importantă pentru mine.

 

Sunt avocat.

 

De peste 16 ani profesez ca avocat în cadrul Baroului Bucuresti. Domeniile mele de expertiză sunt achizițiile publice și contenciosul administrativ. Știu cum trebuie să funcţioneze o administrație corectă care își respectă cetățenii.

 

Am ales să rămân în România.

 

La revoluție eram în clasa a VI- a. Atunci, puterea a fost preluată tot de către comuniști. Drumul pe care România a pășit a determinat plecarea din ţară a unei marţi părţi a familiei mele. Pentru mine, în schimb, a constituit un motiv în plus să rămân și să mă implic în schimbare.

 

În timpul studenției am urmărit atent activitatea partidelor politice, însă nu m-am înscris în vreunul deoarece am simțit că ele nu meritau încrederea pe care o cereau electoratului.

 

Am ales sa lupt.

 

Colectiv m-a făcut să mă întreb dacă nu cumva neimplicarea noastră, a tuturor, mai ales a celor din generația tânără a lăsat cale liberă unor astfel de tragedii.

 

Am ales să acționez acum!

 

Am ieșit în stradă de la Colectiv încoace și am susţinut acțiunile societății civile ori de câte ori politicul şi-a arătat intențiile de a deturna statul de drept și ori de câte ori educația, sănătatea și mediul au fost atacate de clasa politică aflată la putere.

 

Am ales să ma implic politic.

 

Sunt preşedintele filialei PLUS Sector 4, am contribuit și contribui la crearea şi dezvoltarea unei organizaţii care are acum peste 500 de membri. Activitatea din partid presupune lucrul cu oamenii și menţinerea unei legături strânse cu comunitățile locale pentru a construi încredere.

 

Alături de echipa mea, propunem o viziune politică in care administrația publica este una corectă, transparentă și care se consultă permanent cu cetățenii. În mandatul de primar voi lupta pentru 4 priorități și anume pentru un sector:

 

  • EDUCAT ȘI ACTIV
  • VERDE ȘI SĂNĂTOS
  • ATRACTIV ȘI COMPETITIV
  • ACCESIBIL ȘI SIGUR

 

Am încredere în oameni.

 

Oamenii cinstesc locul, iar încrederea este elementul care unește o comunitate. Muncesc să merit și să obțin încrederea voastră și cred că oamenii care nu au fost niciodată aserviți politic, care sunt competenți, au o pregătire profesională consistentă şi sunt hotărați să spună STOP hoției, pot face diferența.

 

În 2020 schimbăm foaia şi începem, împreună, să reclădim România!

 

Începem la vot!