Candidații USR PLUS la Consiliul Local Sector 4

Robert Stanciu
Cel mai tânăr candidat al nostru pentru consiliul local Sector 4, a ales să studieze dreptul, convins fiind că doar cu legea în mână poate aduce schimbări. Vrea să transforme Sectorul 4 într-un spațiu prietenos pentru copii și tinerele familii.
Cristina Bălan
Redactor cu experiență în presa scrisă și părinte foarte activ în comunitate, candidează pentru un loc în Consiliul Local Sector 4 pentru a rezolva cât mai multe dintre problemele cu care se confruntă copiii și unitățile de învățământ din sector.
Livia Elena Iancu
Livia are 35 de ani și este de profesie sociolog și jurist. După 10 ani de muncă în mediul privat, începând cu 2017 și-a dedicat activitatea mediului non-guvernamental, implementând proiecte adresate tinerilor din medii defavorizate.
Rareș Laurențiu Oprea
Rareș știe că un plan urbanistic coerent poate face diferența între Bucureștiul de astăzi și capitala Europeană pe care ne-o dorim. El crede că nevoile comunității trebuie discutate prin dialog, așadar își dorește dezbateri publice reale cu cetățenii.
Viorica Alina Pop
Alina e lector universitar și are un doctorat european în domeniul psihologiei sociale. Prin candidatura sa, dorește să contribuie la creșterea calității vieții locuitorilor din Sectorul 4, la protecția mediului înconjurător și a patrimoniului cultural.
Mircea Olaru
Mircea are 30 de ani, este inginer proiectant și antreprenor, iar din 2019 a revenit în București după 7 ani petrecuți in Germania. Mircea își dorește un sector funcțional și curat, dezvoltat eficient și în armonie cu nevoile reale ale locuitorilor săi.
Răzvan Popescu
Vrea să se implice în reformarea administrației locale, astfel încât aceasta să devină un partener de încredere al cetățenilor. Este interesat de problemele de mediu și urbanism, de reducerea poluării și transformarea Sectorului 4 într-un sector verde.
Andrei Costache
Doctor în inginerie, Andrei are obiective personale ambițioase legate de candidatura sa. Vrea să se implice în rezolvarea problemelor legate de poluare, fluidizarea traficului, transparentizarea cheltuielilor primăriei și multe altele.
Mihai-Gabriel Buiculescu
Gabriel profesează în domeniul IT ca manager de proiect conducând un proiect de marketing digital la nivel global. Prin candidatura sa dorește să rezolve problema reciclării în S4 fiind implicat civic și în proiectul "Reciclează la bloc".
Mihnea Dobre
Masterand în administrație publică, Mihnea dorește să se implice în cadastrarea întregului sector, crearea unui dialog real cu societatea civilă, reabilitarea blocurilor și infrastructura pentru colectarea selectivă.