Simona Spătaru, candidată la funcția de primar al Sectorului 4 din partea Alianței USR PLUS, cere public demisia actualului primar al acestui sector, pesedistul Daniel Băluță, ca urmare a scandalului privind implicarea clanurilor mafiote în administrația locală.

„Cer public DEMISIA primarului Băluță! Cu fiecare zi care trece, descoperim mărimea adevărată a caracatiței mafiote care se hrănește din banul public în mandatul acestuia. După scandalul de la ADP despre care am scris AICI, iată un nou tentacul care este cât se poate de real și de grav: Poliția Locală S4 este în pixul primarului Băluță și este înțesată de «polițiști» cu state de interlopi, membri PSD. Da, interlopi cu carnet de partid. A documentat presa AICI.

Domnule Băluță, nu puteți acoperi toată această mafie la infinit! Adevărul iese la iveală mai devreme sau mai târziu“, a scris Simona Spătaru pe pagina sa de Facebook.

Candidata USR PLUS la Primăria Sectorului 4 vorbește despre scandalul legat de șeful ADP Sector 4, care a fost trimis în judecată pentru fals și uz de fals, printre altele, după ce a ajuns șef al AD folosind diplome de bacalaureat și licență false, dar și despre cel mai recent scandal legat de primăria condusă de Băluță: polițiști locali, plătiți bine din banii publici, care sunt membri ai Clanului Sportivilor și care se folosesc practic de funcțiile deținute în interesul grupului infracțional.